Rødovre vandt for tredje gang over Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Rødovre-Rungsted 5-3 (1-1,2-1,2-0) 2832 tilskuere var på plads i Rødovre i aften til det klassiske sjællandske matchup mellem Rødovre Mighty Bulls og gæsterne fra Rungsted Ishockey.

For tredje gang i sæsonen lykkedes det for Rødovre at snuppe sejren – denne gang med 5-2.

Det var Rødovre-kaptajn Jannik Karvinen, der fremstod som matchvinder med kampens  to sidste mål – det sidste i tomt bur.

To hurtige mål i første periode: Mikael T. Christensen fortsatte efter fire mål i  den seneste kamp mod Herlev, og svenske Hjalmarsson udlignede for Rungsted kort efter.

Samme arbejdsgang i anden periode, hvor Anders Schultz scorede Rødovres mål – igen Erik Hjalmarsson, der udlignede for gæsterne i den tætte kamp.

Martin Højbjerg var tilbage i Rødovres opstilling efter en længere pause og sammen med tvillingebror Mikkel
og Nikolaj Zorko udgjorde han fjerdekæden, som stod for scoringen til 3-2 inden anden pause.

Det var Zorko, der slog til med 3-2-målet assisteret af begge tvillinger.

Derefter slog Karvinen altså til efter at Rødovre faktisk havde været presset i begyndelsen af tredje periode.

Nikolaj Zorkos facit på kampen:

Jeg synes altid, at vi vinder på bredden, det føler jeg i hvert fald. Vi har fire kæder, der kører de andre hold ned, fordi vi er så gode skøjteløbere, for os gælder det om at holde kontinuiteten, sagde han umiddelbart efter matchen, der gentages i morgen i Rungsted.

Desværre havde FACEOFF-online.dk ikke en reporter i hallen i aften. Kampreportagen baseret på Rødovre Lokal Nyt og mightybulls.dk.