Rødovre Mighty Bulls-bussen strandet i Jylland

Foto: Jan Korsgaard

Jyllandsture er lange og sejr for de sjællandske mandskaber, og for Rødovre Mighty Bulls synes turen hjem fra Aalborg at blive ekstra lang.

I disse minutter har stormen Gorm nemlig overvundet Mighty Bulls-bussen, der sidder fast i Fredericia foran den lukkede Lillebæltsbro. I øvrigt sammen med adskillige andre trafikanter, der ikke kom over broen inden den blev lukket.

– Politiet har lukket broen og bedt os køre af motorvejen og lad mig sige det sådan: At køre i dobbeltdækkerbus fra Aalborg og her til Fredericia har været en noget livlig oplevelse. I forvejen er stemningen ikke særlig god efter vores nederlag deroppe, skriver Rødovre Mighty Bulls-direktør Brian Møller i SMS-besked.

– Der er ingen, der ved, hvornår broerne åbner igen, og som det ser ud lige nu, skal vi vel overnatte i bussen, lyder det fra Rødovre-bussen.

Det vides ikke, hvordan det står til med de øvrige af landets ishockeyhold, der er på vej hjemad, men man kunne forestille sig, at et hold eller tre ligeledes har haft problemer med at nå hjem, inden Gorms hærgen tog fart og altså mere eller mindre lukkende Danmark.