Robin Rahm: Lærerigt ophold i Odense

Foto: iShoot.dk

Det er ikke længe siden, Robin Rahm forlod Odense til fordel for Leksand, hvor han har fået en forrygende start. Leksand ligger stenhårdt til i forhold til at spille finale i Allsvenskan – og måske en direkte kvalifikation til SHL derefter. 

– Det var en god erfaring at spille så meget, som jeg gjorde i Odense. Jeg tror, det blev 45 kampe. Så mange kampe har jeg aldrig stået i en sæson tidligere. Desuden har vi spillet back to back-kampe to dage efter hinanden. Det har jeg lært meget, siger han til Hockeysverige.se. 

– Man skal have et kæmpe fokus hver eneste dag, når man skal stå hver eneste match, siger Robin Rahm, der fik kontakten fra Leksand midt i februar.

– Det var Leif Carlsson (træneren i Leksand), der tog kontakt. Han sagde, de ville have mig til klubben og ville høre, om jeg interesseret. Det var jeg, og samtidig takkede jeg ja af sociale årsager. Vi ville gerne nærmere hjemme (Rahm kommer fra svenske Torsby) af personlige årsager. På den måde passede det godt med Leksand, eftersom min kæreste og jeg kan køre lidt frem og tilbage derfra, siger Robin Rahm til Hockeysverige.se.

I Odense er han som bekendt erstattet af Hannu Toivonen, og noget tyder altså på, at Rahm i stedet skal ud i en række fantastisk spændende matcher i den kommende tid i Leksand.