Robin Bergman fortsætter i Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted bygger stille og roligt sin stamme op til den kommende sæson, og den bliver altså med svensk træner Peter Johansson og svenske angribere i form af Marcus Olsson, Mattias Persson og nu også Robin Bergman, der i dag har forlænget med klubben. Det skriver Rungsteds hjemmeside i en melding, der lyder som følger. 

– Robin, der tidligere har spillet for både Frederikshavn og Aalborg i den danske liga, har været et meget positivt bekendtskab i Rungsted-trøjen. Han er desværre skadet i øjeblikket, men det ændrer ikke på vores opfattelse, at han med sin fart og sin målfarlighed, er en vigtig brik på næste års Rungsted-hold.

– I denne sæson har Robin scoret 19 mål i 46 kampe, inklusive tre vigtige mål i slutspilsserien mod Rødovre. I alt har Robin Bergman spillet 249 kampe i Metal Ligaen og lavet 221 point, heraf 105 mål.

En spiller med rigtig god fart, og godt blik for spillet. Det har længe været en prioritet for os at forlænge aftalen med ham. Han er faldet godt til i Rungsted og er en meget professionel sportsmand, siger Rungsteds direktør Thomas Friberg.