RMB: Schultz tæt på klar, ingen udenlandsk forstærkning

Rødovre Mighty Bulls holder landsholdspause på en tredjeplads i Metal Ligaen, og har – bortset fra nederlaget til Odense, hvor forstadskøbenhavnerne tabte 0-6 i første periode – leveret bundsolidt og stabilt spil. Jesper Duus’ filosofi med at bruge fire kæder og mange spillere har givet afkast i slutfasen i flere kampe.

Nu bliver Mighty Bulls-holdet også helt komplet, idet Anders Schultz forventes at vende tilbage efter den skulder/arm-skade, der har plaget ham siden første spilledag. Her blev han tacklet af Gentoftes Dominik Kadura og ramlede så uheldigt ind i banden, at det kostede første del af sæsonen.

– Vi forventer, at Anders Schultz spiller efter landsholdspausen. Måske skal han sidde over en kamp mere, men han er tilbage ved fuld skrue på træningen, siger Rødovre Mighty Bulls-direktør Brian Møller til FACEOFF-online.dk

Møller siger ligeledes, at der ikke er yderligere forstærkninger på vej – sådan lige umiddelbart.

– Selvfølgelig vil jeg ikke udelukke, at der kommer en udenlandsk spiller, men det skal være en forstærkning, der kan gøre en forskel. Ellers henter Jesper Duus ikke folk ind. Lige nu sker der ikke noget. Stemningen i truppen er fremragende, og vi træner godt og intensivt i pausen, siger Brian Møller.