Riley Brace er på vej videre – lander han i Italien?

Riley Brace har et kæmpe navn i den næstbedste række i Alpelanden, Alps Hockey League, der består af hold fra Italien, Østrig og Slovenien. Han blev den første spiller nogensinde til at levere 100 point i Alps Hockey League, og har nærmest scoret point efter behag i Alpeligaen.

Alps Hockey League synes ifølge Faceoff.dk’s kilder at være en sandsynlig destination for Brace, hvis farvel til Herning netop er blevet offentliggjort med følgende ordlyd.

– Vi har besluttet os at skille sig af med canadiske Riley Brace, som forinden sæsonen var udset til en rolle som en markant målscorer i Blue Fox offensiven. Pointene og succesen er dog udeblevet, og derfor har man vurderet, at vejene nu må skilles. Vi er i fuld gang med at hjælpe Riley godt videre til en klub, hvor han kan bygge videre på alle de gode kvaliteter han indeholder og også tidligere har vist i andre klubber, skriver Blue Fox i klubbens pressemeddelelse. 

Brace lavede flotte 76 point i 40 kampe for Cortina i sidste sæson, men har med fire point i syv kampe ikke ramt samme niveau i Herning. 

Canadieren skilles dermed også fra sin makker fra Italien og gode ven, Zach Torquato, der i modsætning til Brace har levet op til forventningerne i det midtjyske.