Ret & Råd Fyn Arena er en realitet i Odense

Foto - Bluelinemedia.dk

En ny arenasponsor er en realitet i Odense, skriver Fyens Stiftstidende i dag. Odense Isstadion bliver nemlig til hjemmekampen i morgen mod Aalborg Pirates til Ret & Råd Fyn Arena. 

En af aktørerne i Ret & Råd Fyn Arena er ganske velkendt, eftersom direktøren og partneren i virksomheden er klubbens formand Henrik Benjaminsen.

– Vi har det seneste år samlet Ret & Råd Fyns aktiviteter på vores hovedkontor i Odense. Som en del af den proces vil vi gerne styrke vores position på det fynske marked for advokater, siger han. 

– Vi vil gerne være mere synlige og brande navnet Ret & Råd Fyn over for nuværende kunder og de mange potentielle kunder, både erhvervs- og privatkunder, som gæster isstadion både til ishockey, skøjteløb og som tilskuere til de mange aktiviteter, som hver dag foregår i Ret & Råd Fyn Arena, siger direktør og partner i Ret & Råd Fyn, lyder det fra Benjaminsen til Fyens.dk. 

– Vi så det derfor som en oplagt mulighed for massiv eksponering at omdøbe Odense Isstadion til Ret & Råd Fyn Arena, fordi det netop giver rigtig meget omtale i medierne på Fyn. Så forhåbentlig vil alle fynboer snart vide, at Ret & Råd Fyn Arena er synonym med et samarbejde mellem top-ishockey på Fyn og et lokalt advokatkontor, der vil Fyn og Odense, siger Henrik Benjaminsen.