Reid: Utilfreds med spillet, ros til Quemener

Trods sejren i Odense, var Aalborg Pirates-træner Brandon Reid slet ikke tilfreds med spillet i aftes på Fyn. Det pointerede han kort efter kampen ved Aalborgs spillerbus, hvor Faceoff.dk mødte en stadig koncentreret Pirates-træner.

Han var på det tidspunkt i gang med at tjekke, hvor mange skud, hans spillere havde fyret af i løbet af de 60 minutter, som Aalborg altså endte med at vinde 2-1.

– De tre point var jeg tilfreds med, men bestemt ikke indsatsen. Hvis vi skal gøre det godt i den her sæson, er der mere end 10 spillere, der skal vise sig.

– I vores preseason-kampe har vi haft 80-85 procent af spillerne godt kørende i hver kamp – i aften var den første kamp, hvor det ikke var tilfældet. Det var tydeligt i anden og tredje periode – første periode var ok, sagde Reid.

– Heldigvis fandt vi en vej til at vinde, og det er man altid tilfreds med som træner – og så stod Ronan (Quemener, Aalborgs målmand) en fremragende kamp. Men vi kender hans klasse, for vores største fokus gennem sommeren var at skaffe en meget stærk målmand. Og gennem grundig research er det lykkedes for os. Det er kampe, som i aften, vi har hentet ham for, lød det fra Reid.

Aalborg havde ellers muligheder for at afgøre kampen tidligere end i den absolutte slutfase. Gæsterne havde seks minutters powerplay i tredje periode – næsten uden at skabe chancer.

– Jeg tror, vi “overtænkte” spillet, da vi fik de muligheder – og det var måske karakteristisk for hele vores præstation i aften (fredag aften). Vi er ikke et hold, der skal tænke alt for meget over tingene, men skøjte og arbejde hårdt hele tiden, siger Reid, der er glad for at være tilbage i Danmark.

Han var i landet for første gang i 2014/15-sæsonen som træner for Vojens’ 1. divisionshold.

– Det er fint at være tilbage. Det er mit første år som professionel træner, og jeg ville gerne begynde et sted, hvor jeg følte mig komfortabel. Aalborgs organisation har gjort et flot stykke arbejde med at sætte holdet sammen. Det var en smule nervepirrende at se, hvad jeg ville komme til, men gruppen af spillere er god og organisationen gør et godt stykke arbejde. Det skal nok blive sjovt, sagde Brandon Reid.