Rasmus Astrup spiller videre i Rødovre

Foto: Jan Korsgaard

Dejlig nyhed fra Rødovre, hvor Rasmus Astrup i sidste sæson pludselig måtte udgå med blodprop i hjertet. 

Heldigvis er Astrup nu klar til at spille videre i endnu en sæson og helt raskmeldt. Det skriver Rødovre Lokal Nyt, der meddeler, at Astrup forlænger med endnu en sæson.

– Der er faktisk ikke noget, der spøger i baghovedet og jeg var klar allerede i januar, hvis jeg selv havde måtte bestemme. Hele familien er glade for meldingen fra lægerne, og vi ser frem mod næste sæson sammen, siger Astrup til Rødovre Lokal Nyt.

– Det var frustrerende ikke at kunne være med og især til at gøre en forskel i specialteams, hvor jeg selv synes, jeg er god. Hvis jeg skal se på mig selv, så havde jeg en okay start på sidste sæson, og det blev bedre og bedre. Da jeg blev syg gik det både godt for mig og holdet, men jeg ville gerne have bidraget mere til sidst, siger han og tilføjer:

– Jeg synes projektet der er startet i år er rigtig positivt. Alting har været en god oplevelse. Man gør mere ud af det en tidligere. Det kan man mærke som spiller og det vil jeg gerne være en del af. Jeg er fra Rødovre, og det her jeg hører til og føler mig hjemme, fortæller han til Rødovre Lokal Nyt.