Rasmus Andersson forlænger med Rungsted, Røndbjerg ender i Kristianstads IK

Foto: Jan Korsgaard

Rungsted Seier Capital har forlænget kontrakten med angriberen Rasmus T. Andersson for yderligere én sæson. Den målfarlige forward er dermed klar til sin tredje sæson i Nordsjælland. Det skriver klubbens hjemmeside.

Rasmus T. Andersson, der oprindelig er fra Herlev, kom til Rungsted fra Kristianstad i foråret 2018, hvor han hurtigt slog sit navn plads som en dygtig angriber i Metal Ligaen. På trods af en skade i hånden, som endte med at koste 13 kampe i grundspillet, kom han stærkt tilbage og blev nummer tre på Rungsteds interne topscorerliste i slutspillet.

– Rasmus fik sit gennembrud i Metal Ligaen sidste år, og han repræsenterer på alle måder den ishockey som vi gerne vil stå for i Rungsted. Vi tror på det næste skridt for Rasmus bliver at erobre en endnu mere bærende rolle på næste års hold, lyder det fra sportschef Morten Hagen. 

Det var formentlig på plads, at Mathias Røndbjerg skulle spille i Pantern i Malmö i den kommende sæson, men siden er Malmö-klubben røget i økonomiske problemer og spillerne er fritstillet.

Både Nick Olesen og Oliver Larsen er derfor skiftet til henholdsvis Södertälje og Björklöven, og nu står det også klart, at Mathias Røndbjerg ikke spiler i IK Pantern, men i stedet i Kristianstads IK, hvor han bliver holdkammerat med Morten Jensen og skal træne under den tidligere Odense-coach Mikael Gath.

Det er den svenske klubs hjemmeside, der meddeler, at man genforener to af sidste sæsons mesterbacker fra Rungsted.