Rangers forstærker sig med tidligere Stanley Cup-vinder

Foto: Bridget Samuels

New York Rangers har torsdag udvidet truppen med den canadiske forward Daniel Paille, som har skrevet under på en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen.

31-årige Paille har tilbragt denne sæson i AHL-klubben Rockford IceHogs, hvor han noterede sig for beskedne fire point i 31 kampe. Daniel Paille er kendt som en hårdtarbejdende wing, men det lykkedes ham ikke at knokle sig til en NHL-kontrakt før denne sæson, hvor han var på tryout hos Chicago Blackhawks.

Nu er den canadiske wing dog klar til et NHL-comeback. Paille tilfører en masse slutspilserfaring til Rangers-truppen, som før sæsonen blev regnet blandt de største favoritter til at vinde Stanley Cup-trofæet. Det trofæ har Daniel Paille allerede fået sit navn på. Han var nemlig med til at vinde mesterskabet med Boston Bruins i 2011.

Daniel Paille gjorde en fin figur i NHL-slutspillet i 2011, hvor det blev til seks point i 25 kampe, og han gjorde det endnu bedre to år senere, hvor han igen nåede Stanley Cup-finalen med Bruins. Ved den lejlighed lavede Paille ni point i 22 slutspilskampe.

Paille blev draftet af Buffalo Sabres i første runde af 2002-draften. Han har i alt lavet 172 point i 570 NHL-kampe, og i Rangers ser han ud til at erstatte Jarret Stoll, som newyorkerne mistede på waiveren midt i december, hvor Minnesota Wild samlede ham op.