Rahm forlader Odense øjeblikkeligt

Foto: iShoot.dk

Torsdag i sidste uge kom det frem at Leksands IF skulle have skrevet kontrakt med Odense Bulldogs stærke svenske keeper Robin Rahm, dette kendte Odense ikke noget til, men i dag er der nyt i sagen. I en netop udsendt pressemeddelelse, oplyser Odense at Rahm forlader den fynske klub, det er dog grundt tragiske omstændigheder at svenskeren nu må opgive at fuldføre sæsonen i Danmark, han fortsætter i stedet i en ikke navngiven svensk klub.

Se den udsendte pressemeddelelse lige her:

På grund af alvorlig sygdom i den allernærmeste familie har Robin Rahm bedt om at få lov til at rejse tilbage til Sverige og være sammen med sin familie.

De tragiske omstændigheder taget i betragtning valgte Odense Bulldogs at finde en løsning der kunne passe begge parter. Denne løsning er blevet, at Robin med omgående virkning bliver løst fra sin kontrakt i Odense Bulldogs. Samtidig modtager Odense Bulldogs et transferbeløb fra Robins nye svenske klub, der er lokaliseret tæt på Robins familie, så Robin kan spille samtidig med, at han er sammen med hans familie.

Odense Bulldogs vil gerne takke Robin for hans indsats i Odense, og vi vil snart offentliggøre navnet på den målmand, der skal vogte skansen for Odense Bulldogs resten af sæsonen.