Problemfri SønderjyskE-sejr over Herlev

SønderjyskE-Herlev Eagles 6-2 (2-0,2-0,2-2) Det var i begyndelsen af kampen, at alting blev afgjort i aften mellem SønderjyskE og Herlev.

Hjemmeholdet begyndte offensivt og aggressivt og allerede inden, der var gået fem minutter havde Martin Eskildsen fået lempet 1-0-målet, mens TJ Moore havde hamret skiven ind til 2-0 i powerplay.

Derefter indtraf kampens dramatiske højdepunkt, da Clint Windsor, Herlevs målmand, røg i clinch med Mads Lund og pådrog sig en game misconduct. Ganske usædvanligt for en målmand. Mads Lund fik to minutter i forbindelse med samme hændelse. 

Ifølge referaterne fra kampen gjorde Herlev ikke megen modstand i Frøs Arena i aften. Jordan Pietrus og Mads Lund afgjorde reelt kampen omkring den halve time, hvor de scorede til 3-0 og 4-0 for hjemmeholdet. 

Gæsterne arbejdede fornuftigt i begyndelsen af tredje periode og fik belønning via en reducering af Jesper Thörnberg, men der blev straks svaret igen fra sønderjydernes side via et mål af Matt Prapavessis. 

Et ukoncentreret sønderjysk hold tillod Remy Giftopoulus at reducere, inden TJ Moore for anden gang i kampen lynede og spillede sig ind som den farligste SønderjyskE-spiller lige nu. 

Sejren sendte hjemmeholdet op på en fordelagtig position i forhold til Final4-pladserne, mens Herlev i den grad har været nede i en bølgedal på det seneste efter den nærmest euforiske start på sæsonen.

Fire nederlag på stribe har sendt Eagles ned på realiteternes holdeplads igen, men Herlev ligger dog stadig ganske lunt i tabellen. 

2212 tilskuere overværede kampen i Vojens i aften.