Problemfri Esbjerg-sejr i Hvidovre

Foto: Jan Korsgaard

Hvidovre Ishockey Fighters-Esbjerg Energy 1-4 (0-3,0-1,1-0) Ingen problemer for Esbjerg i aften i Hvidovre, hvor vestjyderne snuppede tre point på baggrund af en første periode, hvor Energy fuldstændig sad på sagerne.

Allerede tidligt i kampen var Michael Fine på plads til at forstyrre foran mål. Alexis Loiseau skød på mål og pucken strøg i mål.

Nicki Kisum i centrum kort efter. Først med en styring på stolpen, inden han få sekunder senere blev udvist. Da Dennis Kristijansen også fik en udvisning, var Esbjerg fem mod tre i over et minut og udnyttede kynisk situationen.

Carson McMillan var først over en retur inde foran mål og Niklas Andersen fulgte hurtigt op og bragte Esbjerg på 3-0 med et håndledssvirp mindre end et halvt minut senere.

Et par Hvidovre-fejl var ved at blive dyre midtvejs i perioden, men Colin Vock brændte to kæmpechancer.

Hvidovre var senere i perioden fem mod tre i 43 sekunder. Men powerplayet var ufarligt, Hvidovre kom ikke frem til en eneste chance og var i det hele taget et skøjtetag eller to bagefter i det meste, man foretog sig i første periode.

Erik Lundblad havde et par gode aktioner foran mål og en giftig afslutning på Seldrup, som afværgede for Esbjerg i begyndelsen af anden periode, hvor Hvidovre nu var bedre med.

Perioden var jævnbyrdig, men fattig på reelle chancer eller nævneværdige begivenheder, indtil McMillan gjorde det til 4-0 Esbjerg  efter 12 minutter, da han inde foran mål blot skulle sætte bladet på Krogsgaards pasning for at passere Lundström.

Værterne fik chancen i powerplay efter et kvarters tid, men ud over et par forkølede forsøg fra distancen, var det ikke meget, man fik ud af det hos Hvidovre. Der blev således ikke scoret mere i perioden, selvom der var fremskridt at spore for Hvidovre i forhold til første periode.

Ikke det store at berette fra starten af tredje periode. Esbjerg kom frem til et par enkelte kontramuligheder, som man dog ikke formåede at udnytte.

Efter otte minutter fik Dennis Christijansen en stor mulighed lavt i slottet, men Seldrup tog fra med kampens bedste redning, da han nåede på tværs og fik benskinnen på.

Siden bølgede spillet meget frem og tilbage, uden at nogen af holdene formåede at finde vej til netmaskerne før hjemmeholdet med to minutter formåede at udnytte et powerplay, da Oliver Persson smækkede skiven helt op under overliggeren til 1-4.

Der blev ikke scoret yderligere og Esbjerg kunne dermed drage vestpå med en komfortabel sejr efter 60 minutters ishockey, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet.