Prisregn over Mikkel Aagaard

Foto: Sudbury Wolves

Sudbury Wolves har haft en uhyre vanskelig sæson i OHL (Ontario Hockey League) og er endt nederst i tabellen i både Central Division og Eastern Conference med blot 37 point i 65 kampe.

Det unge Sudbury-mandskab har dog haft stor glæde af frederikshavneren Mikkel Aagaard, der 20 kampe inde i sæsonen skiftede fra Niagara Ice Dogs og hurtig blev en af de stærkeste spillere hos Wolves.

Mikkel Aagaard har i indeværende sæson leveret 36 point (20+16) for Sudbury Wolves og lægger man dertil de 14 point fra Niagara, har Aagaard altså rundet flotte 50 point i sæsonen.

Og frederikshavneren har i den grad imponeret omgivelserne i Sudbury, hvor han senest fik overrakt hele tre priser for sine præstationer i sæsonen ved de årlige uddelinger på holdet.

Han måtte dele prisen som “spillernes spiller” med Kyle Capobianco, men titlen som sæsonens MVP gik til Sudburys danske forward, der ligeledes tog Molson Cup Three Star-award hjem.

En flot personlig afslutning på sæsonen for Mikkel Aagaard, der nu mangler tre kampe af den regulære sæson, inden han kan se frem til en velfortjent sommerferie efter en flot sæson i det nordamerikanske.