Predraft Camp i Hvidovre i marts

- Foto: Bluelinemedia.dk -

Hvidovre Ishockey Fighters har sat et nyt tiltag i gang. Klubben holder 19.-20. marts en såkaldt “Predraft Camp” henvender sig til ungdomsspillere, der ønsker at tilbringe år i Canada, inden for de næste år – fra U15 og opefter.

Campen ledes af Enio Sacilotto. Canadieren træner i sit hjemlands bedste række, WHL, og er landstræner for Kroatien, men vigtigst af alt; han er blandt scenensførende instruktører af unge spillere, der jagter succes i Nordamerika.

Enio Sacilotto samarbejder gennem campen med det u20-landstræner Olaf Eller. Gennem sit mangeårige arbejde med landets bedste unge spillere, og særligt adskillige VM-turneringer i Canada, med det danske U20-landshold, kender han kravene til unge spillere på den anden side af Atlanten.

– Jeg ser frem til igen at være i Danmark og ikke mindst sammen med Olaf Eller at arbejde med de kommende draft spillere. Skal man kunne klare sig i den hårde nordamerikanske hockey, skal man være forberedt både fysisk, mentalt og spilmæssigt. Det vil vi prøve at forberede de unge spillere på, siger Enio Sacilotto.