Pokaldramaer i vente i morgen

(Metalligaen 2014/2015, 19. September 2014, SAXO Bank Arena, Rungsted) Foto: Jan Korsgaard

Der venter to uhyre spændende kampe, når Metal Cuppen i morgen afvikler sidste halvdel af første runde. På Amager tager hjemmeholdet mod Rungsted i “Hangaren”, og i fjor have Amager sensationen på stavene i selvsamme runde, men tabte der til Rødovre efter at have ført 2-0.

I det hele taget har et hold fra 1. division aldrig vundet over et ligahold i Metal Cuppens nyere historie, men landets næstbedste række har efterhånden vokset sig så stærk, at den ikke bare kan overses af ligaholdene, hvilket Rungsted-træner Per Holten Møller ved alt om.

– Vi skal have en seriøs snak om pokalopgaven mod Amager, for man skal ikke tro, man bare kommer ud til Amager på én skøjte og vinder.”

– Sidste år var Rødovre bagud 2-0 efter anden periode, inden de vendte det til sejr i tredje periode  sidste år, så vi skal være klar over, at man skal være på tæerne hele tiden, ellers går det ikke, siger han til klubbens hjemmeside.

I den anden kamp i første runde har Rødovre Mighty Bulls besøg of Aalborg Pirates i et opgør, der bliver vældig interessant set i det perspektiv, at Rødovre og Aalborg er to af de hold, der satser allermest på danske spillere.

Rødovre-truppen synes på et eller andet plan at være mere rutineret, men skal altså op mod en flok arbejdsbier fra Aalborg, som virkelig giver den gas på klingerne i 60 minutter. Men er det nok et hold af Rødovres styrke og størrelse.