Olaf Eller: Fuldt fortjent sejr

Foto: Jan Korsgaard

Hvis man kan tale om en pligtsejr i de tætte testturneringer i løbet af sæsonen, så var det vel, hvad det danske U18-landshold i dag leverede, da Østrig blev besejret i Grodno Cup.

Østrigerne havde tabt de to første kampe i turneringen og kun scoret to mål, og tabte også 1-2 til Danmark, der havde Rødovres Emil Oliver Christensen. Hans sejrsmål blev assisteret af Rungsteds Jonas Røndbjerg.

Tidligt i kampen havde de to hold delt to scoringer. Danmarks første mål blev scoret efter knap 10 minutter af Jeppe Jul Korsgaard, men hurtigt udlignet af østrigerne.

Men Danmark lykkedes altså med at hive den hjem – og kan ende både som nummer to og tre i turneringen, alt efter resultatet af dagens sene kamp mellem Hviderusland og Letland.

– Det var en fuldt fortjent sejr, og det var kun manglende skarphed, der forhindrede, at sejren blev større. Det var et godt svar på den mindre gode indsats i går, siger landstræner Olaf Eller fra Grodno.
– Det var en god afslutning på sæsonen, og et skridt i den rigtige retning frem mod VM, tilføjer han – inden den lange rejse hjem mod Danmark.

Målmand Mathias Seldrup blev kåret som Danmarks bedste mand.