Pittsburghs problemer fortsætter: Crosby ude med skade

Foto: Bridget Samuels

Sidney Crosby kommer ikke på isen for kriseramte Pittsburgh Penguins i mandagens opgør mod Columbus Blue Jackets. Den canadiske superstjerne er ude med en skade, oplyser NHL-klubben på Twitter.

28-årige Crosby har ofte været en skygge af sig selv i denne sæson, hvor han efter 32 kampe står noteret for seks mål og 16 assists samt skuffende -6 i plus/minus-statistikken – en statistik, hvor han ikke er endt i minus siden sin rookiesæson.

Sidney Crosby har lavet point i sine seneste to kampe, men han kommer ikke på pointtavlen i mandagens hjemmekamp mod Columbus Blue Jackets. Penguins oplyser på Twitter, at Crosby er ramt af en “lower body”-skade, som holder ham ude i aften.

– Jeg tror ikke, at det er noget langvarigt. Vi håber, at den kommende julepause vil give ham tid til at blive klar igen, siger Pittsburgh Penguins’ cheftræner Mike Sullivan i en kommentar på klubbens Twitter-profil.

Crosby kom ifølge Sullivan til skade i tredje periode af lørdagens kamp mod Carolina Hurricanes, hvor pingvinerne tabte med 2-1. Pittsburgh har tabt sine seneste fem kamp, hvor af de seneste fire har været med den nye cheftræner Mike Sullivan ved roret.