Pirates tæt på ny træner – frisk blod i boksen

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates er på en vanskelig opgave. 

Missionen er at finde en afløser for succesfulde Brandon Reid, men det ser ud til at lykkes – og endda inden så frygtelig længe. 

Aalborg-sportschef Ronny Larsen siger nemlig til Nordjyske, at det formentlig ikke varer længe, før Reids afløser er på plads. 

– Vi begynder at nærme os noget, og der kunne godt være nyt indenfor et nogle dage. I et stykke tid har vi forhandlet med nogle stykker, men nu er vi nået frem til en person, som vi godt kan se føre det her projekt videre, siger Ronny Larsen til avisen. 

Og det skal være frisk blod, der kommer til Nordjylland. Formentlig ikke en træner, der tidligere har været i Metal Ligaen, lyder det. 

– Vi har haft den indstilling, at vi gerne vil have noget nyt og spændende hertil, så mon ikke det bliver en udefra, siger Ronny Larsen.

Brandon Reid har været i Aalborg i to sæsoner med stor succes. 

I den første sæson førte han klubben til Metal Cup-finalen, mens en førsteplads i grundspillet blev forvandlet til et tørt nederlag i kvartfinalen mod Gentofte. 

Anden sæson blev kun succes med The Double i form af gevinster i Metal Cup og derefter DM-guld. 

Konsekvensen blev, at mange klubber jagtede Brandon Reid, der endte med at skifte til tyske Krefeld, som han skal forsøge at føre op fra bunden af Deutsche Eishockey Liga og frem mod slutspillet.