Pirates-spillere godkendte forholdene i Boxen

#21 Jeppe Jul Korsgaard - Aalborg Pirates - #40 Martin Lefebvre - Aalborg Pirates - #93 Christopher Frederiksen - Aalborg Pirates - #11 Olivier Hinse - Aalborg Pirates - #7 Kirill Kabanov - Aalborg Pirates

Noget af det spændende inden semifinalerne ved Metal Final4 lørdag var, om isen i Jyske Bank Boxen var i orden. Det var som bekendt første gang nogensinde, at Boxen var beklædt med is, og varmen var solid i den midtjyske arena.

Men gik det ud over isens kvalitet? Aalborg-spillerne Christopher Frederiksen og Lasse Bo Knudsen var ganske tilfreds med kvaliteten.

– Bedre end jeg havde regnet med, sagde Frederiksen. 

– Jeg havde hørt, den ikke skulle være så god, men jeg synes faktisk, at det fungerede. Jeg vil gerne godkende isen. Selvfølgelig var der noget, man skulle vænne sig til – for eksempel udspring og opspring. Men den nye slags bander og det nye plexiglas er godt for vores sikkerhed, og det skal vi glæde os over, sagde han. 

– Først og fremmest var det rigtig fede omgivelser, konstaterede Lasse Bo Knudsen.

– Det er fedt lige at få lov til at teste det af. Fedt, at sådan noget kommer ind i Boxen og godt for sportens udbredelse, at vi får prøvet det her. Der var selvfølgelig noget med opspring og udspring af pucken, for eksempel en situation, hvor jeg tror, den ryger rundt i banden, men i stedet rammer ind foran mål. Men det kan trods alt også ske i de normale haller, sagde Lasse Bo Knudsen, der også godkendte isen som værende “helt i orden”.

– Man kunne godt mærke, det var varmere end normalt, men det skulle vi bare lige vænne os til, tilføjede den hårdføre back.