Pirates siger farvel til målscorer

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates har netop lagt følgende tekst op på deres hjemmeside, hvor de meddeler, at Olle Liss har skrevet under på en kontrakt med svenske Västerviks IK, der skal spille i Allsvenskan i den kommende sæson.

Svenske Olle Liss, der kom til Aalborg fra svenske Kristianstads IK forud for den netop afsluttede sæson, lavede en del point i løbet af sæsonen som en del af en farlig trio med Nicolai Meyer og Christopher Frederiksen.

Olle Liss fortsætter karrieren i svenske Västerviks IK, der spiller i Allsvenskan. Västerviks IK er oprykkere til Allsvenskan, hvor Olle Liss kommer til at få en vigtig rolle for holdets overlevelse i rækken.

– Sæsonen i Danmark var personligt en god sæson, og vi klarede holdets mål i ligaen, nemlig at komme i slutspillet. Hockeyen er nogenlunde den samme som i Sverige, men det var en god oplevelse og det har gjort mig til en bedre spiller, fortæller Olle Liss til den lokale avis i Västervik.

Olle Liss blev noteret for 54 point (25 mål og 29 assists) i 45 kampe. Aalborg Pirates takker Olle Liss for sidste sæson, og ønsker ham alt held og lykke i hans videre karriere. Han er ligeldes velkommen i Aalborg, hvis hans veje skulle sende ham tilbage omkring Nordjylland.