Pirates-koncert blev en kæmpe succes

Mange sportsklubber har gennem tiderne forsøgt sig med koncerter, ejendomme og andet godt uden om den centrale aktivitet, sporten. Som oftest uden særlig stor succes.

Men det ser ud som om, Aalborg Pirates ramte det rigtige koncept ved at være en central igangsætter i Cool East, som er et projekt, der skal løfte den østlige del af Aalborg, hvor ishockeyen altid har været central.

MGP-festen Cool Kids, koncerter som i aftes blev afviklet i Gigantium som en del af Cool East, var en kæmpe succes for Pirates.

5000 børn og unge mødte op til festen med deres forældre, og Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring kunne ifølge Nordjyske næsten ikke holde tårerne tilbage, da han skulle fortælle om aftenens succes.

– Der er fuldstændig støvsuget i sandwichboden, og jeg har ladet mig fortælle, at der ikke er flere pølser. Men det kan ikke være rigtigt, at der er solgt 4000 pølser, de må have glemt et lager. Men er det rigtigt, så danser jeg i aften, lød det fra Bjuring.

Konceptet var baseret på gratis adgang, så Thomas Bjuring forventer ikke, at Pirates tjener stormende med penge, men han håber på, at “voksenkoncerten” i aften bliver med et vist overskud.