Pirates henter offensiv back

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

De danske mestre fra Aalborg Pirates forstærker backlinjen med den 26-årige canadier Spencer Humphries. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

– Efter det stod klart, at Martin Lefebvre tog med Brandon Reid til Krefeld, så har vi været på udkig efter en stærk offensiv back, der kunne forstærke holdet. Udover en stærk offensiv spillestil, så skulle han også kunne bidrage defensivt, og det føler vi at have fundet i Spencer samtidig med, at han er højrefattet, siger sportschef Ronny Larsen.

Spencer Humphries kommer til Aalborg efter flere sæsoner i norsk ishockey. I sin første sæson i Stavanger Oilers blev han den mest scorende back i ligaen med 14 mål i 45 kampe. I den sæson endte han også med at vinde mesterskabet, og dermed har han også været med til at spille Champions Hockey League for Stavanger.

I 2012 blev Spencer Humphries valgt af Traktor Chelyabinsk i KHL-draften og endte med at spille 17 kampe i KHL, inden han vendte hjem til Nordamerika.

– Spencer er en hårdtarbejdende back, der bliver en stærk skudtrussel fra blueline i powerplay, men han har også farten i skøjterne til at bryde modstandernes hurtige opspil. Han placerer sig rigtig godt i forhold til spillet og bringer masser af erfaring, siger Ronny Larsen.

Spencer Humphries kommer til Aalborg om nogle uger og påbegynder træningen sammen med resten af holdet i starten af august.