Pirates fyrer Morgan på grund af skuffende resultater

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

De forsvarende danske mestre fra Aalborg Pirates skifter ud i besætningen med fem kampe tilbage af grundspillet. Cheftræner Jason Morgan er blevet fyret efter en længere periode med dårlige resultater.

Det oplyser Aalborg Pirates på sin hjemmeside.

– Med 11 nederlag ud af 17 kampe har vi over en længere periode ikke præsteret optimalt. Den sportslige sektor har arbejdet intenst på forbedringer og nu må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkedes at bryde den formnedgang, vi har set over den sidste periode, siger administrerende direktør Thomas Bjuring om fyringen.

Det er bestyrelsen og direktionen i Aalborg Pirates, der har besluttet at afbryde samarbejdet med 42-årige Morgan med øjeblikkelig virkning.

Den canadiske træner kom til klubben før denne sæson, hvor han tog over efter mestertræneren Brandon Reid. Morgan efterlader Aalborg-mandskabet på fjerdepladsen i Metal Ligaen med tre point op til Frederikshavn White Hawks på tredjepladsen og fem point ned til Esbjerg Energy på femtepladsen.

Assistenttræner Garth Murray overtager trænersædet i resten af sæsonen, mens Ronny Larsen fortsætter som assistenttræner og sportschef hos piraterne. 1. divisionstræner Kasper Knudsen tiltræder i funktioner omkring holdet i den resterende del af sæsonen, ligesom der arbejdes på at tilføre af yderligere kompetencer, oplyser klubben.