Pirates arbejder hårdt på afløsere for Meyer og Liss

Foto: Jan Korsgaard

Aalborg Pirates har i de seneste uger mistet klubbens måske to største profiler, Nicolai Meyer og svenske Olle Liss, der begge stod for et hav af point i den forgangne sæson. Aalborg leverede 129 mål i grundspillet, hvor Nicolai Meyer var involveret i hele 73 stk, mens Olle Liss “nøjedes med” at være med i 54 mål.

Derfor har der været naturlig interesse i de to profiler. Begge endte hos Allsvenskan-oprykkerne fra Västervik, der er i gang med at bygge et nyt hold op. I Aalborg arbejder man hårdt på at finde afløsere.

– De (Meyer og Liss) efterlader et hul, som vi skal fylde ud, og vi gør alt for at finde nogle værdige erstatninger. Først og fremmest vil vi have styr på de unge spillere, som holdet skal bygges op omkring, men det har aldrig været en hemmelighed, at de skal suppleres af profiler. Vi er i fuld gang, og vi er faktisk meget populære i øjeblikket. Der er rigtig mange folk, som gerne vil herop, siger Pirates-direktør Thomas Bjuring til Nordjyske.

Han vil lørdag præsentere fire nye spillere til truppen, og mon ikke den ene kunne være Anders Overmark, der har været heftigt rygtet til Aalborg, siden sæsonen sluttede for SønderjyskE – og for Overmarks vedkommende med en skade og uden særlig megen spilletid, da han blev klædt om igen i semifinaleserien mod Esbjerg.