Phillip Bruggisser forlænger sin kontrakt med Krefeld

Foto: Jan Korsgaard

Lige bortset fra, at Krefeld Pinguine ikke nåede slutspillet, men endte på en 11. plads lige uden for playin-rækkerne, så var det en succesfuld sæson for klubbens danske kaptajn, Phillip Bruggisser.

Han fik store mængder af spilletid som kaptajn for klubben, og han blev den tredjebedst scorende back i hele Deutsche Eishockey Liga.

Derfor er det næsten logisk, at Bruggisser fortsætter hos Krefeld, der netop har offentliggjort en forlængelse af kontrakten for yderligere en sæson.

– Han vænnede sig hurtigt til spillestilen i Tyskland, og har ikke mindst overbevist med sine offensive kvaliteter. Han har endnu ikke nået sit maksimale potentiale, og det vil vi arbejde videre med. Nu kender han ligaen, ved hvor han skal forbedre sig og vil i den kommende sæson fremstå som en mere komplet spiller, siger Brandon Reid, Krefeld-træner. 

Selv siger Phillip Bruggisser om forlængelsen til klubbens hjemmeside. 

– Som spiller vil man gerne optræde på det højest mulige niveau. Derfor glædede jeg mig for et års tid siden over tilbuddet fra Krefeld og tog også hurtigt imod det. Nu er jeg faldet godt til og har det godt her. Jeg ville gerne blive i Krefeld og tøvede ikke med at skrive under på den nye kontrakt, siger han.