Petri Skriko og Lubos Pisar forlænger med Herning frem til 2020

Foto: Jan Korsgaard

Mens sidste sæson gik fremragende for Herning Blue Fox, så rumler det lidt mere i den nuværende sæson, eftersom midtjyderne ligger næstsidst i tabellen og på fredag skal ud i et bundopgør. Det har dog ikke fået ledelsen i Herning til at ryste på hånden i forhold til træner Petri Skriko og hans assistent Lubos Pisar, for begge har nu forlænget kontrakten med klubben med endnu en sæson, så deres kontrakter løber til 2020.

Petri Skriko og Lubos Pisar har begge sat deres underskrift på en aftale der også løber for den kommende sæson 2019-2020 i den bedste danske ishockeyliga – Metal Ligaen, skriver klubber, der i sin udtalelse om forlængelse lægger vægt på kontinuiteten i trænerteamet. 

– Vi har i en del sæsoner med forskellige trænere kæmpet lidt med at finde vores identitet igen som hold. Succeserne har som sådan været fine nok, men det er først nu med Petri og Lubos bag roret, at vi føler den rette sammenhæng i samarbejdet mellem klub, træner, spillere og frivillige omkring holdet.

– Vores cheftræner og assisterende træner udgør et virkeligt godt team, og de har stor respekt blandt vores egne spillere og ikke mindst de spillere, som vi kigger på rundt omkring. Det er naturligvis en stor fordel, og er derfor – gensidigt for alle parter – noget vi gerne vil bygge videre på, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard.

Petri Skriko er således over et par omgange sikret sin 5. sæson som frontmand for Herning. Han har indtil videre har leveret guldmedalje og to sølvmedaljer til Herning. Det bringer ligeledes den populære finske træner op på sin 11. sæson for blårævene alt i alt.

Ligeså meriteret er Lubos Pisar, som udgør den anden halvdel af trænerteamet. Han går ind til sin fjerde sæson som assisterende træner hos Blue Fox, og sin i alt 10. sæson i Herning-klubben.