Petri Skriko giver plads til de unge spillere i aften

Foto: Jan Korsgaard

Herning-træner Petri Skriko tager i aften hul på sæsonen – senere end de andre klubber – når hans mandskab drøner til Frederikshavn for at møde White Hawks i sæsonens første testkamp. 

Og det bliver en kamp, hvor han giver flere unge spillere chancen og lader nogle af de rutinerede folk sidde ude. Blandt andre den ældre udgave af Daniel Nielsen og den nye duo, der er kommet ind fra Frederikshavn i form af Kristoffer Lauridsen og Joachim Linnet. 

– Vi vil gerne se flere af de unge spillere i aktion. De har arbejdet hårdt til træning, siger Petri Skriko til Faceoff.dk i forbindelse med et længere interview, der bringes en af de kommende dage.

Mange af holdene er for længst gået i gang med træningskampene. Er det bevidst, I begynder så sent?

– På en måde, ja. Vi har fået is lidt senere end normalt, og ting bliver altid forsinket. Så vi har fået trænet godt og vil gerne ind i rytmen med kampe. Det er sådan vores program ligger i det meste af efteråret, siger Skriko. 

Albert Adamsen begynder ifølge Herning Folkeblad kampen i buret med Simon Nielsen på bænken.

Førstekæde: Evan Mosey, Jusso Salmi – Brace Riley, Anders Poulsen, Markus Jensen
Andenkæde: Nicolai Weichel, Victor Andersen – Thomas Andersen, David Vesterby, Morten Poulsen
Tredjekæde: Jurij Repe, Jakob Jessen – Zach Torquato, Lasse Lassen, Daniel Nielsen
Fjerdekæde: Jan Dalecky, Kristoffer Søgaard, Sebastian Ruders

Frederikshavn White Hawks tørster en smule efter en sejr efter fire nederlag i de første fire testkampe. White Hawks meddeler at kampen i aften starter klokken 19. 

– Forhåbentlig har et par dages pause været godt for spillerne, og så kunne det være interessant, om nogle af importspillerne langsomt begynder at finde sig til rette i de nye omgivelser. Stjerneforwarden Dale Mitchell har ikke vist noget endnu, og det samme kan man sige om den tidligere ECHL-spiller Evan Jasper, der er ankommet til Frederikshavn med gode meritter og over 50 scoringer i sidste sæson. Måske får de gang i noget godt tirsdag aften, skriver Frederikshavns hjemmeside.