Persson: Det var jo en helt sindssyg afslutning

©iShoot.dk

Mattias Persson var tilbage for Rungsted efter en længere pause. Og sikke et comeback for den teknisk verserede svensker, der endte med at plaffe det afgørende mål ind til 3-2 i det helt vanvittige comeback, Rungsted leverede i Bentax Isarena.

– Sindssyg afslutning. Vi leverede ikke nogen “jättebra” match i dag, og omvendt spillede Frederikshavn en rigtig god kamp. Men vi er stærke, og vi sagde inden tredje periode, at vi kunne vende det, som vi har gjort tidligere i sæsonen. Så fik vi det tidlige mål, og så arbejdede vi bare videre. Det gav resultat til sidst, sagde Mattias Persson umiddebart efter kampen. 

Det var som om i pludselig fandt jeres “uovervindelighed” og “mojo” frem fra tidligere på sæsonen i slutfasen?

– Vi har en god gruppe derinde og et omklædningsrum, hvor vi tror på hinanden. Nu er vi stort set alle tilbage, og har ingen skader. Så ser det godt ud.

Det sidste mål?

– Det er jo Marcus, min center der, som gør det fremragende og vender spillet. Jeg skyder direkte. Ja, det var lidt mærkeligt at få en kontra på det tidspunkt, men vi tog vare på muligheden…

Hvad siger du om weekenden som helhed?

– Vi kom herop for at vinde, og vi spillede i min optik bedre hockey i går (mod Aalborg), end vi gjorde i eftermiddag. Men vi vinder, og det er hovedsagen. Nu kom vi til at fornemme vinderfølelsen, og det kan blive godt, når vi ser frem mod den resterende del af sæsonen, lød det fra Persson.

Svenskerkæden samlet igen efter dit fravær. Hvordan supplerer I hinanden?

– Vi trives rigtig godt sammen og tænker hockey på samme måde. Vi har alle ingredienser til en god kæde: Robin arbejder hårdt og vinder mange pucke og har et fantastisk skud. Marcus er en vældig smart center, som arbejder både defensivt og offensivt, og jeg forsøger for det meste at lave assisterne. I dag lykkedes jeg også med at score, sagde Persson med et venligt grin. 

– Det var vigtigt for os, at bevise, at vi kunne vinde sådan nogle kampe her. Specielt for de unge spillere frem mod slutspillet, som vi selvfølgelig sigter rigtig hårdt på, lød det fra matchvinderen.