Patrick Russells fremragende familieaften

Patrick Russell har gang i en fantastisk sæson for St. Cloud State Huskies i den amerikanske universitsliga. St. Cloud State er rangeret blandt de absolut bedste hold i turneringen, og vandt i nat dansk tid 2-1 over et af de andre stærke universiteter, University of Minnesota-Duluth, der havde hjemmebane foran 6641 tilskuere.

Patrick Russell krydrede en stor indsats ved at score det afgørende 2-1-mål i overtid, som var helt fremragende: Russell kom med stor fart op gennem banen – der blev spillet tre mod tre-overtid for første gang nogensinde i St. Cloud State Huskies’ historie – rundede en modstanderback og scorede med et flæns af et skud, som sad helt oppe i hjørnet.

Aftenen blev helt speciel, eftersom både hans mor, Christine Russell og bedstemor Patricia Jensen var på lægterne i arenaen. Patrick Russell kunne således – umiddelbart efter sin scoring – kigge stolt op på det danske flag, som hans mor, Christine, viftede med i den jublende mængde af tilskuere.

Klik ind her og scroll ned for at se højdepunkter fra kampen og Russells afgørende mål: 

– Jeg kunne se dem oppe på tilskuerpladserne med det danske flag. Det har været fantastisk (at have dem på besøg). Jeg har ikke set dem siden sommer og vi har Facetimet og Skypet rigtig meget,” sagde Russell til universitetets egen nyhedstjeneste efter kampen.

St. Cloud State er for øjeblikket rangeret som nummer fem i den landsdækkende collegeranking, samtidig med, at holdet fører egen division. Patrick Russell står med 21 point i 24 kampe blandt de fremtrædende spillere på holdet, og er endda kun i sit andet år ud af fire og står dermed som “Sophomore”.