Patrick Russell scorede fornem titel

Patrick Russell fortsætter sit succesfulde år på St. Cloud State University, der virkelig ser ud til at have et hold, der kan gå langt i årets collegemesterskab, når det kommer til slutspillet senere på sæsonen.

I weekenden spillede og vandt St. Cloud State Huskies den såkaldte North Star College Cup, som er en årlig tilbagevendende turnering, hvor de fem colleges i Minnesota (et hold sidder over hver sæson) mødes og tester hinanden. Således også i indeværende sæson, hvor St. Cloud State Huskies vandt semifinalen med 5-4 over Minnesota State University.

I nat blev det så til en 5-2-sejr i finalen over Bemidji State, og det var såmænd med danske Patrick Russell i en hovedrolle. Han scorede en enkelt og leverede en assist. Russell stod selv bag målet til 3-0, og han leverede samtidig assisten til 4-0-scoringen og tog dermed den sidste luft ud af modstanderne.

Dermed kunne Huskies løfte pokalen og Patrick Russell havde noteret sig for sine point nummer 26 og 27 i sæsonens 28 kampe. St. Cloud State Huskies er nu helt oppe som nummer tre i den nationale college-ranking og synes sikker på at være med blandt de 16 bedste, der senere på sæsonen spiller knockout med målet om at ende “Frozen Four”, turneringen mellem de fire bedste collegehold i USA.