Patrick Galbraith skifter til tysk ishockey

Den danske landsholdsmålmand Patrick Galbraith har haft det svært i Karlskrona, hvor han ellers var den store helt, da klubben sidste sæson sensationelt rykkede op i SHL. I indeværende sæson har han kæmpet med Linus Fernström om posten som førstekeeper, og den kamp har ingen tilsyneladende rigtig vundet.

For Karlskrona HK har i dag offentliggjort, at man hyrer den tidligere verdensmester Johan “Honken” Holmqvist ind for resten af sæonen. Det vil sige, at enten Fernström eller Galbraith bliver til overs, og eftersom den tyske klub, Krefelder Pinguine, har en mindre skade på målmanden Patrick Klein, bliver der nu plads til Galbraith i DEL.

Danskeren er allerede landet i Tyskland, kan man se på lokale medier i Ruhrområdet, og efter lægetjek i løbet af dagen, forventes det, at Patrick Galbraith træner med i morgen.

Krefeld har brug for stærkt målmandsspil, for den traditionsrige klub, som SønderjyskE stødte ind i i sidste sæson Champions Hockey League, ligger for øjeblikket sidst i DEL og er 15 point efter den nærmeste slutspilsplads.

I modsætning til Karlskrona, som også er bundhold i SHL, har Krefeld dog ingen nervepirrende nedrykningskampe at se frem, eftersom DEL er en lukket liga uden nedrykning.