Pasanen bliver i Frederikshavn – også i næste sæson

©iShoot.dk

Frederikshavn White Hawks kom pludselig på uventet overarbejde i den forgangne uge, da det i Finland kom frem, at cheftræner Jari Pasanen blev offentliggjort i den finske Liiga-klub Ässät med virkning fra næste sæson.

Disse forlydender beror imidlertid på en misforståelse, og derfor kunne sagen tage en interessant drejning her sidst på eftermiddagen. Danmarks nordligste ishockeyklub har således netop meddelt, at Jari Pasanen fortsætter som cheftræner i klubben. Tilmed også i næste sæson.

– Jari har løbende fået en del tilbud fra andre klubber i Europa og senest et tilbud fra Ässät i Finland. Han fik tilladelse til at rejse til Finland for at forhandle lidt mere konkret om tilbuddet og øvrige forhold i klubben. Af forskellige årsager og misforståelser, har klubben åbenbart troet at de havde lavet en aftale med Jari. Dette har ikke været tilfældet, ligesom han aldrig har modtaget en kontrakt og derfor ikke sat sin underskrift nogen steder i forhold til den finske klub, meddeler klubben i en pressemeddelelse.

Forud for denne sæson indgik vendelboerne en såkaldt 1+1-kontrakt med den finske træner, hvor den indbyggede klausul udelukkende kan benyttes af klubben. Denne ønsker de ikke at benytte, hvorfor Pasanens kontrakt nu er gældende frem til sommeren 2020.

Summa summarum ovenpå en række dage fyldt med spekulationer; Jari Pasanen står altså fortsat ved roret, når Frederikshavn White Hawks i morgen aften genoptager Metal Ligaen med et hjemmeopgør mod Odense Bulldogs.