Forstærkning: P. J. Fenton lander hos SønderjyskE

DEL 2: EV landshut - Bietigheim Steelers v.l. abstreiter, Fenton

Topholdet SønderjyskE har hentet sin første tillægsforstærkning for sæsonen. Sønderjyderne har skrevet kontrakt med amerikaneren P. J. Fenton, der endnu ikke har spillet i indeværende sæson.

Fenton skulle have dannet makkerpar med Cory Quirk i tyske Landshut, men da tyskerne fik økonomiske problemer blev Fentons kontrakt også opløst, og han skrev i stedet kontrakt med Evansville i ECHL.

Den kontrakt er nu byttet ud med en plads i SønderjyskE-truppen for resten af sæsonen.

Fenton skulle lande i Vojens i begyndelsen af november. Han er draftet af San Jose Sharks tilbage i 2005, og har i de seneste fire sæsoner været en absolut profil i DEL2, der i styrke ofte sammenlignes med Metal Ligaen.

I fjor i Landshut blev han karakteriseret som både måljæger, oplægger og arbejdsmand, så han kunne ligne en gedigen forstærkning. Forventningerne er store i Vojens og omegn, fornemmes det.

– Han er en dygtig tovejsspiller, som også vil kunne hjælpe os i special teams, hvor hans forcer især ligger i det offensive. Han skulle i denne sæson have spillet sammen med vores Cory Quirk i EV Landshut, som i sommer dog ikke fik licens. Nu forenes de i stedet her i SønderjyskE, og vi glæder os i den grad til at se P.J. Fenton i aktion, siger SønderjyskE-direktør Klaus B. Rasmussen.