OPTAKT: SønderjyskE-Frederikshavn WH

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

FØR KAMPEN: Højinteressant kamp i Frøs Arena, hvor et Frederikshavn-hold med fornyet selvtillid efter sejren over Aalborg træder op mod SønderjyskE, der skal finde tilbage efter sæsonens første bump på vejen fredag aften i Odense. 

Her var ingen helt tilfredse med arbejdsindsatsen, og det er også den totale vilje, der skal findes frem igen, siger Steffen Frank til sønderjydernes hjemmeside i kampoptakten.

– Vi spillere var ikke tilfredse. Stor kredit til Odense for den måde de spillede og arbejdede rigtig hårdt på. Vi har fået snakket og set lidt video igennem fra kampen, og så har vi trænet hårdt, så vi er klar til kampen mod Frederikshavn, siger han. 

– Vi skal tilbage til de sidste 40 minutter som vi spillede mod Aalborg, pucken dybt og så arbejde for hinanden, og så forhåbentlig få fansene med på lægterne, som giver os de sidste procents energi og vildskab. Kan vi gøre dette, stå vi forhåbentlig med en sejr efter en hård kamp mod en rigtig god modstander, pointerer Steffen Frank. 

Mario Simioni var næppe heller tilfreds med den mangel på aggressivitet foran Odenses bur, som sønderjyderne udviste – eller ikke-udviste – og han har formentlig prædiket mere pres på Galansky, end det var tilfældet på Seppänen i fredags. 

Tilfredshed i Frederikshavn, der kommer med stor selvtillid efter sejren over Aalborg søndag eftermiddag. 

– Vi leverede en rigtig god præstation og hentede en fortjent sejr. Det var fedt at brænde så god en hjemmekamp af – ikke mindst set i lyset af, at vi i slutningen af sidste sæson tabte mange kampe på egen is, sagde White Hawks’ Thomas Søndergaard til Nordjyske efter kampen. 

Selvtilliden synes tilbage hos White Hawks, der ikke mindst har fået styr over defensiven set i forhold til sidste sæsons problematiske afslutning med et hav af mål imod i de sidste kampe.

PROFILERNE: Dale Mitchell er ikke den vilde tyr mere, men han har stadig sit temperament intakt og kan score vigtige mål som i 2-1-scoringen mod Aalborg søndag eftermiddag. Han plejer at tænde til, når han spiller i Vojens. Hos SønderjyskE kommer Rasmus Lyø til at blive en solid forstærkning med sit velovervejede spil. Fynboen har efterhånden også udviklet en stærk fysik og er nu en af de bedre danske backer i Metal Ligaen.

SKADER/KARANTÆNER: Phil Marinaccio er formentlig ude stadig efter sidste tirsdags fald efter den voldsomme tackling fra Lasse Bo Knudsen. Hos SønderjyskE udgik Daniel Madsen ligeledes i løbet af fredagens kamp mod Odense. Frederikshavn fremdeles uden Mads Larsen og Marcus Pedersen. 

DET FORVENTER VI: SønderjyskE kommer med al mulig tempo i skøjterne for at overrumple Frederikshavn, der omvendt kan slå kontra og levere omstillinger mod et formentlig angrebsivrigt hjemmehold. Det kan sagtens blive lige så underholdende og målrigt som i tirsdags, da SønderjyskE slog Aalborg 6-4.