OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles

Morten Jensen - Rungsted Seier Capital - Foto: Bluelinemedia.dk

FØR KAMPEN: De to hold mødtes lørdag aften i Herlev, og her vandt Rungsted – måske lidt overraskende – tydeligt over Eagles, der ikke fik mange ben til jorden mod de stærke gæster, der rullede videre på selvtilliden fra den gode sæsonstart. 

Rungsted har været etter fra første spillerunde og et af elementerne har været en ganske stærkt spillende Morten Jensen, der ligesom i fjor er en af de førende danske backer i Metal Ligaen.

Han giver rosen for den gode sæsonstart videre til træner Flemming Green.

– Man kan mærke, at han har stor erfaring fra landsholdene. Han er både mere organiseret og passioneret end det, vi oplevede i sidste sæson. Det hjælper også at mærke, at han virkelig vil det her projekt og er en ægte klubmand. Han er god til at arbejder med de unge mennesker og god til at få folk i godt humør, siger Morten Jensen til Faceoff.dk. 

-Selv har backen fuld fokus på Metal Ligaen og jobbet i Rungsted. 

– Landsholdet tænker jeg ikke over. Det må komme, hvis det kommer. Jeg koncentrerer mig om at spille her i ligaen og prøve at tage næste skridt i karrieren, siger Morten Jensen. 

Herlev har haft tid til at restituere efter sæsonens første lille nedtur i sidste weekend, hvor det blev til nul point både fredag og lørdag.

Det er en aften som i aften, at Herlev skal bevise, at man mener det alvorligt, hvis holdet for alvor skal spille med i toppen og omkring Final4. 

DET FORVENTER VI: At Herlev kommer ind og er fuldt koncentreret på defensiven med fokus på ikke at komme i problemer og hurtigt bagud. Rungsted havde en dårlig fredag mod SønderjyskE, men rejste sig i en fart mod Herlev, hvor det blev til to powerplaymål og et mål i undertal. Effektive special teams er vejen frem for Rungsted, ser det ud til.

SKADER/KARANTÆNER: Rungsted har stadig to målmænd ude med skader og formentlig også Mikael T. Christensen. Oliver True rygtes tilbage på en tryout-kontrakt. Herlev spillede sidste weekend uden Kim Staal og Ulrich Linnet.

PROFILERNE: Charlie Sarault lavede hattrick i lørdags. Kan Herlev styre ham i aften? Brett Thompson spillede ligeledes en glimrende kamp for Herlev, måske er det ham, der har heldet i aften.