OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frhavn White Hawks

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

FØR KAMPEN: Rungsted Seier Capital kommer fra sæsonens første “stime” på to nederlag. 

Men med hele sæsonen in mente, er der ikke engang hjemmel til at nævne ordet krise eller noget i nærheden. Det er dog et faktum, at Rungsted skal have point ud af de kommende kampe, hvis ikke forfølgerne fra SønderjyskE skal tættere på.

Det er længe siden, at Rungsted “kun” har været seks point foran andenpladsen, og et sønderjysk hold i form er altså en kompetent jæger for øjeblikket.

Trods en del folk ude leverede Rungsted dog en fin kamp hos formstærke Esbjerg tirsdag aften, og det var kun en ærgerlig aktion i slutfasen af en ellers velspillende Thomas Lillie, der kostede i hvert fald et point i Vestjylland. 

Opgaven i aften er på papiret taknemlig. Og så alligevel ikke. For det må være et Frederikshavn-hold, der virkelig er revanchelystent efter seks nederlag på stribe. 

Men omvendt også et nordjysk hold, der kan være ramt af dårlig selvtillid, hvis Rungsted kommer godt fra start.

– Der er ting, som skal ændres. Vi skal arbejde hårdere og kigge indad. Det har ikke været godt nok. Først og fremmest gælder det om, at vi er klar fra start, når pucken bliver smidt i første periode. Vi skal vise vilje og energi. Det skal komme fra træningerne, hvor vi begynder at kræve mere af hinanden. Det kommer ikke af sig selv. Det er hårdt arbejde, siger White Hawks-backen Mads Larsen til Kanal Frederikshavn. 

PROFILERNE: Charlie Sarault fortsætte sin stærke kørsel med mål og assist i Esbjerg, og han er en nøglespiller for Rungsted i aften. Hos Frederikshavn serverer Alexander Bumagin fine sager gang på gang, og bliver en forstærkning som sæsonen skrider frem.

DET FORVENTER VI: At Rungsted angriber hårdt og forsøger at ryste gæsterne tidligt i kampen. For Frederikshavn gælder det om at spille “tæt” i kampens begyndelse, og nordjyderne har i den grad holdet til at kunne gøre kampen i aften jævnbyrdig. 

SKADER/KARANTÆNER: Morten Jensen, Mikael Christensen, Mathias Røndbjerg, Mattias Persson, og Rasmus Andersson manglede hos Rungsted i Esbjerg og i hvert fald Jensen og Christensen er ude også i aften. Frederikshavn savner pt. Kasper Kristensen, der er langtidsskadet, og Christian Mieritz.