OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frhavn White Hawks

©iShoot.dk

FØR KAMPEN: Allerede en uge efter kampen mellem Rungsted og Frederikshavn, der afgjorde finalen i Metal Final4-turneringen i Aalborg mødes de to mandskaber igen. 

Frederikshavn lignede onsdag et hold, der lige skulle bruge en halv times tid til at komme sig over den bitre sølvmedalje, men det lykkedes at vende og vinde i Odense.

Dermed avancerede White Hawks til den fremmeste udfordrer til en top to-placering i Metal Ligaens grundspil.

Men undertegnede vil næsten vove at påstå, at det kræver en sejr i aften hos Rungsted, hvis Frederikshavn skal hænge fast i SønderjyskE i slaget om de attraktive grundspilsplaceringer. 

Frederikshavn vandt senest i Rungsted og havde som bekendt cup-finalen i hånden til sidste minut, så det kan bestemt lade sig gøre for nordjyderne. White Hawks står kompakt hjemad banen, og det er ikke noget, der huer det offensivt-mindede Rungsted-mandskab.

Nordsjællænderne vandt 3-2 i Herning tirsdag aften.

– I tirsdags spillede vi mod Herning og på trods af, at vi spillede en af sæsonens dårligste kampe, hentede vi alligevel tre point, primært på grund af stor effektivitet, men også på grund af et Herning-hold, der er noget tandløst for øjeblikket, lyder det fra Rungsted-direktør Thomas Friberg i klubbens kampprogram. 

DET FORVENTER VI: Rungsted vil forsøge at angribe hårdt, Frederikshavn spiller på kontra. Det kan sagtens blive en tæt affære, nøjagtig som i cup-finalen, for fra nu af vil top fire-holdene ikke tabe til hinanden indbyrdes. Det gælder territorium frem mod slutspillet og eventuelle konfrontationer der.

SKADER/KARANTÆNER: Rungsted kom til Herning uden Nikolai Gade og Mikael T. Christensen og ingen af dem spiller i aften. Frederikshavn spillede uden Simon Grønvaldt i Odense, men til gengæld var Marcus Pedersen inde i varmen igen efter sin lange pause.

PROFILERNE: Mathias Mølgaard viste sig fra sin målfarlige side med to scoringer i Odense tirsdag. Måske fortsætter han i aften igen? Hos Rungsted var Tim Daly konstant lurende nede i offensiv zone, og amerikanerens uortodokse backspil skaber altid problemer for modstanderen.