OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates

Foto: Jan Korsgaard

FØR KAMPEN: Skulle undertegnede gætte på en DM-finalekonstellation lige i dag, ville Rungsted og Aalborg være de to bud. 

Rungsted ser ganske enkelt både solide, stabile og sammenspillede ud, mens Aalborg Pirates med den nye mand Kalin Ainsworth synes at have den på papiret bredeste og måske også stærkeste trup i Metal Ligaen.

Forventningerne bør i hvert fald ikke være skruet ned til Aalborg, og mon ikke Rungsted også lancerer den ottende import før transferdeadline? Alt andet vil næsten være usandsynligt i oprustningen frem mod DM-slutspillet. 

Der er stor sandsynlighed for, at begge holds spillere også tænker på hinanden som den værste konkurrent i resten af sæsonen og med et møde i semifinalen i Metal Final4 forude, skal der virkelig arbejdes for territorium i Bitcoin Arena i aften. 

Begge hidtidige kampe er endt med hjemmesejr og senest blev det altså 6-2 til Aalborg hjemme i Bentax Isarena i en kamp, hvor Rungsted faktisk fornemmede at være bedre med end cifrene antydede. 

Det var i øvrigt sidste gang, Rungsted tabte en kamp. Siden har nordsjællænderne vundet alt i ordinær spilletid. 

PROFILERNE: Cam Braes er kommet glimrende fra start i Aalborg med god produktion, mens alt hvad der er svensk er brændende varmt i Rungsted for øjeblikket. Er det overhovedet muligt at stoppe Bergman, Olsson og Persson for øjeblikket?

SKADER/KARANTÆNER: Nikolai Nielsen og Lasse Bo Knudsen var ude for Aalborg i Herning, mens Jeppe Jul Korsgaard vender tilbage efter overstået karantæne. Rungsted mangler pt. kun Mikael T. Christensen. 

DET FORVENTER VI: Stor underholdning. Rungsted i forsøg på at skabe kampen, mens Aalborg som udehold tillader sig at afvente. Der kunne godt blive godt med mål mellem to mandskaber med mange stærke offensivkræfter.