Optakt: Rungsted Seier C-Hvidovre Fighters

Foto: Jan Korsgaard

FØR KAMPEN: Bitcoin Arena lægger is til en premiere, der formentlig bliver noget mere “tight” end det var tilfældet, da de to hold mødtes i den sidste testkamp op til sæsonen. Her scorede holdene 13 mål (8-5 til Rungsted), og det må vække lidt bekymring specielt hos Hvidovre, hvor defensiven ser lidt tyndbenet ud.

Men nu er det turneringsstart, og alt er op til bevis igen. Nervøsiteten vil være større i begge lejre – og forsigtigheden dermed også. Der er point på spil

Charlie Sarault, Tyler Fiddler og Nikolaj Rosenthal synes at ende som Rungsteds førstekæde med svenskertrioen lige bagved. To stærke og producerende enheder, men omvendt skal Rungsted også have styr på Riekkinen, Schultz, Treijs-linjen hos gæsterne. 

Der er i det hele taget mange spændende spillere at følge i kampen. Vinder Thomas Lillie eksempelvis duellen med Emil Jidskog? Hvordan fremstår Christian Silfver i nye klæder og stepper Rasmus Andersson og Nikolaj Krag endnu et skridt opad. De har kvaliteterne. 

– Vores offensiv er betydeligt forbedret, vi skaber langt flere chancer og har flere spillere, der kan noget på egen hånd. Opstarten har også budt på overtalsspil af høj kvalitet, når spillerne rammer deres topniveau, her kan der lægges endnu mere på, og det bliver der, når relationerne spillerne i mellem styrkes i takt med flere timer på træningsbanen, siger pr-mand hos Hvidovre, Jesper Kristoffersen, til Hvidovre Avis.

– Vi tabte generalprøven mod Rungsted med 5-8, efter en sjusket optræden i kampens sidste 20 minutter. Flere spillere gav efter kampen udtryk for, at det var en lærestreg, så selvom vi helst vil vinde, var nederlaget et sundt “wake up call”. Hvis vi tager den lære med os på fredag, har vi absolut muligheder for at komme på pointtavlen, og med en samlet set positiv opstart, er vi bestemt optimister, men også ydmyge overfor en meget svær opgave, lyder det. 

PROFILERNE: Charlie Sarault bliver uhyre spændende at følge i Rungsteds førstekæde. Han SKAL være en profil både i klubben og i ligaen. Hos Hvidovre venter vi i spænding på at se Edgars Treijs, der kan få et stort gennembrud på seniorplan. 

DET FORVENTER VI: Rungsted må tage favoritværdigheden grundet hjemmebanen og den seneste testkamp. Der vil være stort pres på Hvidovres defensiv fra start, og svenskerne Bergman, Olsson og Persson har set giftige ud i opstarten. Vi når næppe op på 13 kasser, men det kan sagtens blive en målrig affære alligevel.