Optakt: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

FØR KAMPEN: Det går løs igen i Rødovre Skøjte Arena. Endelig. Og hjemmeholdet, der har haft problemer i testfasen, er allerede nu en smule op til bevis foran eget publikum. En hjemmesejr i aften vil i hvert fald lune gevaldigt og tage noget væk fra skuldrene og Bogren og hans svende. 

– Jeg synes, at holdet har trænet godt, men naturligvis skulle vi have haft flere sejre i kampene. Spillet har ligesom resultaterne været både op og ned. I nogle perioder rigtig godt, men andre gange laver vi for mange simple fejl og det har straffet os, siger træner Magnus Bogren til klubbens hjemmeside. 

– Alle var selvfølgelig skuffede efter kampen mod Rungsted (Rødovre tabte 1-5 i sidste testkamp), og det skal vi ud og vise på fredag, tilføjer Bogren. 

Han er på vej med nogenlunde samme linje som i fjor og nogenlunde samme hold, som det kan læses her i vores store Rødovre-preview. Er Matthias Asperup med? Han må være et af spørgsmålstegnene i Rødovres lineup. 

Modstanden er vanskelig i aften. SønderjyskE har vel været det hotteste hold i forsæsonen med lutter sejre i en håndfuld kampe.

Men det er næsten indlysende, at sønderjyderne maner til en smule forsigtighed før premieren:

Den gode følelse er der helt sikkert, men en ting er opstart, og noget andet er turneringskampe. Vi skal ud og spille 60 minutters hockey, for vi ved hvor gode og hurtige Rødovre er, så der skal fuld fokus på. Jeg forventer mig en tæt kamp, for det er altid svært at komme til Rødovre, og vi skal være på dupperne fra start, ellers bliver man kørt over i Rødovre. Som tendenserne har været indtil videre, så gælder det om at være skarp i undertal og overtalspillet, siger SønderjyskE-angriberen Anders Førster, der selv har været varm i kæden med T.J. Moore og Frederik Bjerrum.

Sidstnævnte har haft skadesproblemer i opstarten, så det skal blive spændende at se, om han løber på isen i aften.

DET FORVENTER VI: Tæt, tæt match i Rødovre, hvor hjemmeholdet vil komme flyvende ud med alle kræfter og alt tempo for at overfalde gæsterne, der umiddelbart virker hurtigere og mere agile end sidste sæson. Sønderjyderne har været stærke i powerplay i træningskampene, så her skal Rødovre passe på. 

PROFILERNE: Jannik Karvinen så vi ikke meget til i sidste sæson i forhold til normalen. Han skal ind og skyde sig varm i en fart. Og det bliver mod Patrick Galbraith, der er vendt til Vojens for at vende barndomsklubbens nedtur og drøne tilbage i landsholdsvarmen.