OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

FØR KAMPEN: Det var hidsigt og intenst tirsdag aften i Vojens, hvor SønderjyskE slog Rødovre 5-2 og dermed reducerede til 1-2 i serien, hvor sønderjyderne var forhåndsfavoritter. 

320×360 artikel

Nu ligner det som minimum en 50-50-holmgang, og Rødovre har endda hjemmebanefordelen at trække på i aften.

Her kommer der til at være maksimalt pres på gæsterne fra en fyldt Rødovre Centrum Arena, der kommer til at piske alt ud af heltene for at bære dem frem til sejr. En fredag aften i Rødovre kan være hed for et udehold. 

Rødovre-coach er lige så stille og rolig i sine betragtninger omkring de hidtidige kampe, som han foreløbig har ageret på bænken:

– Jeg synes, at vi er kommet stærkt ud til kampene og spillet har været okay. Vi har spillet med masser af tempo og god intensitet, som karakteriserer playoff. Kollektivet er en vigtig ting, når man spiller playoff. At alle stiller op for hinanden og er klar til at arbejde hårdt.

– Jeg synes, at vi har spillet okay, men der findes altid ting, som kan forberedes. Det er de små ting, som er afgørende. Jeg synes, at vi i tirsdags ikke var tilstrækkeligt resolutte i vores beslutninger, lyder det fra Bogren på mightybulls.dk

SønderjyskE er igen i aften holdet under pres. Mario Simionis mandskab kom ud i en forbedret og mere hårdtarbejdende version tirsdag aften end i de to første kampe, og backen Daniel Galbraith ser forbedringer kamp for kamp.  

– Det var en tam kamp et fredag. Søndagens præstation i Rødovre var ikke dårlig, men vi manglede den skarphed, som vi viste i kamp tre på hjemmebane, hvor vi måske også spillede mere direkte og gik bedre på mål. Vi er blevet bedre kamp for kamp, og det skal vi tage med til Rødovre, hvor der venter os en svær udekamp. Der kommer sikkert tryk på derovre, og det er kun dejligt med lidt liv på lægterne, siger han til klubbens hjemmeside.

DET FORVENTER VI: Med hjælp fra publikum vil Rødovre forsøge at trykke alt ud af kampens indledende fase. Mighty Bulls-spillerne har haft held til at presse dybt i SønderjyskE-zonen, og det pres kommer fra start. Det bliver formentlig helt tæt i aften i Rødovre, hvor det også bliver afgørende, hvilket hold, der får powerplayspillet til at fungere bedst. Ingen af de to mandskaber excellerede i den stil i fredags.

SKADER/KARANTÆNER: Rødovres nøglespiller David Suvanto udgik tidligt af kampen efter at være blevet ramt af et skud, mens Stefan Ridderwall måtte udgå sent i kampen – det lignede dog blot problemer med udstyret. SønderjyskE har hidtil i serien været uden Jordan Pietrus, mens Steffen Frank altså vendte tilbage i tirsdags. 

PROFILERNE: Svært at komme udenom T.J. Moore, der efterhånden ligner sæsonens bedste mand for SønderjyskE. Hos Rødovre kunne en Jannik Karvinen, som vi ikke så meget til tirsdag, blive en joker af de helt store at hive frem.