OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital

Foto: Frank Nielsen, FN Sportsfoto

FØR KAMPEN: Mon ikke folket i Rødovre er så hockeysultent, at der kommer mange mennesker til den sjællandske klassiker i aften? 

Der er regninger, der skal skrives før slutspillet og hvem ved, om Rungsted overvejer at vælge rivalerne i det kommende slutspil? I så fald er der territorium, der skal vindes i denne sidste grundspilskamp for sæsonen mellem de to mandskaber. 

Rungsted havde teten i dobbeltopgøret omkring jul, hvor det blev til 7-1 hjemme og derefter 2-1 efter overtid i Rødovre. De to første opgør blev delt med en hjemmesejr hver, så Rødovre har ikke været chanceløse mod det suveræne tophold.

Rødovre kommer formentlig til kamp uden den skadede Matthias Asperup, mens Steffen Klarskov, der har været ude længe, kunne være et rigtig godt tilsæt hos hjemmeholdet i aften, hvis han er blevet klar. 

Rungsted var yderst velkørende før landsholdspausen, og træner Hjalmarsson er faktisk stadig ubesejret, siden han tog over for den sygdomsramte Flemming Green.

Det var 14. januar, Flemming Green stoppede i Rungsted og siden dengang har Rungsted vundet fire ligakampe og de to kampe, der sikrede holdet en triumf i Metal Cup.

DET FORVENTER VI: Holdene er i gang med at spille sig i form til slutspillet, og begge mandskaber skal formentlig bruge en periodes penge til at arbejde sig i gang. Derefter kommer der tryk på, og det ligner en kamp, der sagtens kunne gå ud i overtid som senest de to hold mødtes. Det kræver dog maksimal Rødovre-koncentration, ellers straffer Rungsted konsekvent. 

PROFILERNE: Tim Daly var stærkt kørende lige inden landsholdspausen, hvor han viste sine offensive kvaliteter frem gang på gang. Canadieren er uhyre farlig, når han støder med frem. Hos Rødovre er det vigtigt, at målmandsspillet sidder til slutspillet, og hvis Ridderwall og Rørth spiller sig i form, er der ingen tvivl om, at Mighty Bulls har en rigtig solid duo at trække på. 

SKADER/KARANTÆNER: Der er vel sikkerhed for, at Matthias Asperup og Mikael T. Christensen er ude. Derudover nulstiller vi skadesbarometeret og ser, hvordan holdene kommer ud efter en lang pause.