OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

FØR KAMPEN: Odense blev for en kort stund rystet, da der blev sået tvivl om playin-systemet i forbindelse med Hvidovres konkurs. Nu gik det retfærdigvis sådan, at fynboerne ikke blev ramt af en omstrukturering, og dermed kan træner Pelle Svensson fortsætte med at bygge på det fynske mandskab, der nu er sikret en plads i playin. 

Desværre for fynboerne kostede Hvidovres exit hele otte point, for Odense har haft godt tjek over de nu forhenværende konkurrenter i bunden. Søndagens 4-2-sejr over Fighters var godt nok hentet hjem på fight end poleret spil, og det bliver også med den opskrift, Odense skal gå ind til kampen i aften mod uovervindelige Rungsted. 

Indtil nu har fynboerne ikke været i nærheden af point mod topholdet i indeværende sæson, men trods pointtabet efter Hvidovres konkurs og en dermed efterfølgende “tungere” bundplacering i Metal Ligaen, så virker Odense som et mere stabilt hold end tidligere i sæsonen.

Tilgangen af Dmitry Kuznetsov og Mathias Thinnesen har givet større bredde i angrebet og begge har gjort sig positivt bemærket i de seneste kampe. Blandt andet på bekostning af Ned Lukacevic, som er rykket helt ned i fjerdekæden og synes at have det sværere og sværere i Bulldogs-truppen. 

Lad os se om canadieren kan gøre sig stærkt bemærket i aften mod Rungsted. 

Gustav Green gik ind som erstatning for den skadede Rasmus Andersson i Rungsteds tredjekæde i sidste uge, og den unge mand gjorde det glimrende for topholdet, der ikke syntes synderlig berørt af endnu en skade.

DET FORVENTER VI: Rungsted rullede videre mod Aalborg og spillede endnu en fremragende kamp. Topholdet kommer til Odense med kæmpe selvtillid, men møder også et Odense-hold, der kan spille fuldstændig frit og give den hele armen. Lurer en overraskelse i aften? 

PROFILERNE: Det er næsten bare at lukke øjnene og sætte fingeren på en af Rungsteds bærende spillere, men Tim Daly var meget, meget stærk mod Aalborg, hvor han også afgjorde kampen. Fynboerne havde en skarp Mathias Thinnesen i søndags mod Hvidovre, hvor han leverede tre point. 

SKADER/KARANTÆNER: Sami Jekunen afsonede sin første karantænedag i søndags mod Hvidovre og sidder over igen i dag. Hos Rungsted altså ingen Rasmus Andersson og heller ikke Mikael T. Christensen er for øjeblikket kommet tilbage i spil.