OPTAKT: Odense Bulldogs-Hvidovre Fighters

Foto:Frank Nielsen

FØR KAMPEN: Der er næppe tvivl om, at det er et koncentreret Odense-mandskab, der løber på isen i aften mod Hvidovre. Fynboerne skal komme sig over det frygtelige 4-13-nederlag for åben skærm i Rødovre fredag aften. Godt nok er Odense tippet som bundhold, men det åbne hus, som Bulldogs leverede i Rødovre, må dog alligevel ikke lade sig gøre.

Pelle Svensson har stensikkert terpet “defensiv først” inden kampen i aften mod Hvidovre.

– Vi har arbejdet på vores spil, som vi plejer at gøre. Det var en ordentlig snitter, vi fik, men der er ingen panik. Vi ved, at vi har meget at lære endnu, og at vi skal blive bedre hver eneste dag, siger Mads True, Odenses assisterende træner, til Fyens Stiftstidende.

– Vi skal gå ud og spille det bedste, vi overhovedet kan, og så har vi en chance for at vinde. Vores mindset er, at vi skal spille vores bedste kamp. Og det skal ske ved, at arbejde hårdt som en enhed og minimere vore fejl, lyder det fra True.

Odense-lejren forsikrer, at humøret er i orden før matchen, og det er det også i Hvidovre.

Gæsterne kommer fra sæsonens absolut bedste præstation – mod Herning søndag aften, hvor gæsterne slet ikke fik fat i de sidste 40 minutter. Jidskog stod godt, defensiven fungerede, backparrene sad godt og så formåede Hvidovre altså at sætte de nødvendige scoringer på de rette tidspunkter.

DET FORVENTER VI: Et Odense-mandskab, der først og fremmest skal godt ind i kampen. Kommer fynboerne på plads, kan det blive en tæt kamp, men Hvidovre går ind som stor favorit efter weekendens begivenheder.

SKADER/KARANTÆNER: Hvidovre kommer med fuldt hold til Fyn, mens Odense har Mads Schaarup tilbage efter tre dage på tribunen for karantæne. Fynboerne manglede Mathias Max fredag aften, hvor Mathias Møller heller ikke var med på forwardsiden.

PROFILERNE: Martin Larsen bommede gevaldigt i Rødovre, hvor han var med til at sætte modstanderen i gang med gevaldige fejl. Hans stabilitet påkræves i aften igen. En af dem, han skal styre, er Hvidovres kaptajn Kim Johansson var stærkt kørende søndag mod Herning.