OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn WH

Christian Mieritz - Frederikshavn Whitehawks

FØR KAMPEN: Odense har et lille kompleks kørende mod dagens gæster fra Frederikshavn. 

Fynboerne har nemlig ikke scoret et eneste mål i de to hidtidige kampe mod White Hawks, der har vundet 2-0 i Odense og senest 3-0 i Frederikshavn over de fynske Bulldogs.

I den første kamp var det tæt og jævnbyrdigt langt henne i kampen, mens det for nylig i Frederikshavn var en ensidig forestilling, der kunne være endt værre for fynboerne.

Hvad med i dag? Bulldogs har brug for point, hvis ikke Pelle Svenssons mandskab skal slippe alt for langt bort i bunden af tabellen, og fynboerne må ærgre sig over, at det ikke lykkedes at hente point i Aalborg i fredags mod et svækket Pirates-mandskab. Odense førte 2-0 efter første periode og fik endelig hul på bylden oppe foran, og det burde have resulteret i point. 

Gæsterne fra Frederikshavn kommer med fem point i to kampe mod Herning i bagagen, og der er ro på bagsmækken efter at Jari Pasanens situation blev endeligt afklaret. 

Men nordjyderne døjer dog med en hel del skader, og det kan måske være til Odenses fordel i eftermiddag. 

SKADER/KARANTÆNER: Det ligner en sæsondebut til Mathias Thinnesen hos Odense i eftermiddag. Den rutinerede forward er hevet ind for at forstærke Odense, der fredag var uden Lucas Bjerre Rasmussen, Christian Larsen og Mathias Max Rasmussen i defensiven, mens  offensiven havde de bærende kræfter klar. Frederikshavn skulle ifølge Kanal Frederikshavn have Christian Mieritz tilbage. Dale Mitchell, Kasper Kristensen og Marcus Pedersen spiller ikke, mens Mads Larsen og Christopher Frederiksen udgik torsdag, men forventer at spille i dag.

PROFILERNE: Mathias Thinnesen kan sagtens give lidt ekstra tyngde til Bulldogs-holdet, men skal formentlig lige vænne sig til tempoet på trods af sin rutine. Ellers er det i den grad værd at holde øje med Jakob Wittendorf, der scorede to gange fredag i Aalborg og tjekken Komarek, der var assist til samtlige Odense-mål. Hos Frederikshavn glæder Galansky sig over at være tilbage på sin gamle hjemmebane og vil formentlig gøre alt for at holde sin nulstreak kørende mod Bulldogs.

DET FORVENTER VI: Et Odense-hold, der vil komme ud med alt og alle mand for at få presset gæsterne og samtidig få publikum med og op at ringe. Er det nok mod solide Frederikshavn. Måske lurer en overraskelse, hvis fynboerne viser den rette og balancerede “desperation” over 60 minutter i dag.