OPTAKT: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates

Vojens Efterskole
Vojens Efterskole

FØR KAMPEN: Odense Bulldogs tørner sammen med Aalborg Pirates i aften, hvor fynboerne skal forsøge at vende en lidt negativ stime fra weekenden, hvor Odense tabte 0-3 i Frederikshavn fredag aften og 1-6 i Herning. 

320×360 artikel

Men Odense på hjemmebane og Odense på udebane er to forskellige verdener, og fynboerne har med få undtagelser været i stand til at presse alle modstandere hjemme på Fyn i denne sæson. Spørg blot hold som SønderjyskE og Herlev, der er kørt fra Odense uden point.

Fynboerne leverer som regel en kæmpeindsats på egen is, men i aften er det store spørgsmål naturligvis, om Odenses defensive spil kan stå imod Aalborgs altid yderst levende og dygtige offensiv, der har mange strenge at spille på. 

Fynboerne har netop skrevet kontrakt med russiske Dmitry Kuznetsov, der får sin hjemmebanedebut i aften og måske lidt nemmere vilkår end i de to nylige, vanskelige udekampe i Jylland.

Aalborg kommer vel næppe med Cam Braes på holdet, eftersom der er papirarbejde at gøre, inden nordamerikanere normalt kommer i trit på dansk is. Men der er masser af andre strenge at spille på for Aalborg, der har hentet fem point efter landsholdspausen i to rigtig tætte kampe mod SønderjyskE og Herlev. Fortsætter trenden mod Odense?

PROFILERNE: Søren Nielsen lavede et flot mål søndag i Herning, og finder han sit kreative gen i modstanderens zone, kan han måske også lukke Ronan Quemener op inde i Aalborg-målet. Aalborgenserne havde godt offensivt punch fra backerne Spencer Humphries og Victor Panelin-Borg i sidste uge. 

DET FORVENTER VI: Et Odense-hold, der virkelig kommer til at slås for at overleve mod et kreativt, hurtigt-skøjtende gæstehold. Det er ikke Odenses kop the at møde Aalborg lige nu. Men Bulldogs har før vist en “krigerindsats”, der har ført til point på hjemmebane.

SKADER/KARANTÆNER: Odense stillede i Frederikshavn uden de unge backer Mathias Max Rasmussen og Lucas Bjerre Rasmussen, mens angrebet var fuldtalligt. Aalborg spillede i Herlev uden Nikolai Nielsen og Nicolai Nielsen, mens Martin Højbjerg og Mike McNamee ikke var med i angrebet.