Optakt: Hvidovre lurer på overraskelsen i lokalbrag

Duellerne mellem 1. divisionsholdene og Metal Liga-klubberne er altid spændende at følge her i forsæsonen. Flere gange de seneste sæsoner har holdene på det næstbedste niveau haft Metal Liga-holdene på krogen, men dog uden at kunne holde hjem.

I aften tager Hvidovre imod et Herlev-hold, der resultat- og spillemæssigt har haft problemer i forsæsonen – senest med et nederlag på 0-6 i Rødovre.

Det betyder, at det foryngede mandskab lurer på overraskelsen i aften i Frihedens Idrætscenter. Et Hvidovre-mandskab, der har mistet en del rutine, men til gengæld har fået spillere med Metal Liga-erfaring ind. For eksempel Daniel H. Nielsen, Mathias Klusmann og Mikkel Sørensen.

Er det nok til en overraskelse i aften?

– Vi ser frem til kampen, der er en særlig oplevelse for spillerne og publikum.Vi forventer, det bliver en begivenhed, vi ser tilbage på med stolthed. Vi kommer til at kæmpe med alt, vi har. Herlev er storfavoritter, men vi står ikke uden chance, hvis alle rammer niveauet, og Herlev ikke helt rammer deres, siger PR-manden fra Hvidovre, Jesper Kristoffersen til Hvidovre Avis.

Herlev er favorit. Og har siden sidst fået de nordamerikanske spillere kørt bedre ind på holdet. Og en sejr i Metal Cup i Hvidovre og efterfølgende avancement til en kvartfinale mod Frederikshavn.