OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

FØR KAMPEN: Begge hold havde en forfærdelig tirsdag: Odense tabte 1-7 hjemme mod Herlev, mens Herning gik ned med mand og mus i Rødovre, hvor en 4-0-føring blev til et 4-6-nederlag i en forfærdelig tredje periode.

Det har fået skribenten på Hernings hjemmeside til at fare i flint, og spillerne skal vel nok være motiverede, hvis de læser den røffel, de får på bluefox.dk.

– Ved intro løber 22 Blue Fox-spillere på isen, og de har hele banden i den grad noget at bevise. Den her sæson er ved at udvikle sig på en måde som vi aldrig har oplevet før. Vi går fra champagne-hockey og kampe hvor vi udspiller vores rivaler, til kampe hvor vi ligner et hold der aldrig har spillet sammen før. Vi er godt klar over at det er sport, og i sport kan alt ske.

– Men der må være grænser, specielt når man kan sende de navne som vi har i vores trup på isen. Nok må være nok. Vi er ved at være så langt inde i sæsonen, at man må kunne forvente bare en eller anden form for stabilitet. En kamp kan altid svinge, men at gå fra 0-4 til 5-4 på ni minutter. Det er på alle måder uacceptabelt. Det må ikke ske, lyder det. 

De to hold mødtes for en uge siden i Odense, hvor Herning vandt 3-2. Men midtjyderne dominerede stort gennem det meste af kampen, og burde have vundet større. 

Men trods alt en bedre indsats for Odense mod Herning end i tirsdags mod Herlev, hvor fynboerne – ganske uvant – faldt helt sammen på hjemmebane og nærmest forærede Herlev det ene mål efter det andet. Mon ikke det er et skærpet Odense-hold vi ser i aften?

SKADER/KARANTÆNER: Herning manglede senest Nicolai Weichel og Juric Repe i forsvaret, mens Anders Poulsen og angriberen Daniel Nielsen heller ikke var med tirsdag. Odense savnede to centrale tovejsfolk i Sebastian Ehlers og Vojtech Komarek mod Herlev.  

PROFILERNE: Morten Poulsen i fin form for øjeblikket. Godt skøjtende og scorede også to mål i Rødovre, inden Herning brød sammen. Hos Odense er Henry Hardarson lige nu på godt og ondt en af dem, der viser vildskab. Det skaber i den ene ende, men koster også ærgerlige udvisninger.

DET FORVENTER VI: Et revanchelystent Herning-hold, der vil sætte Odense under pres fra start. Det bliver en vanskelig opgave for fynboerne at holde Herning væk.